Политика на приватност


Приватност
Вашата приватност е важна за нас. За подобро да ја заштитите вашата приватност нудиме оваа белешка објаснувајќи нашата онлајн информации практики и избори може да се направи во врска со начинот на кој информациите се собираат и се користат. Да се ​​направи оваа белешка лесно да се најде, ние него го правиме достапни на нашата страница и во секоја точка каде што може да се побара лични податоци.

Google AdSense и ДаблКлик стрела колаче
Google, како трета страна реклама продавач, користи cookies за да им служи на реклами на овој сајт. Употребата на стрела колачиња од Google им овозможува да им служи на недвижности на посетителите кои се базирани на нивните посети на овој сајт, како и други сајтови на интернет.

Да се ​​вратиш на стрела колачиња можете да ги посетите на реклама на Google и содржината мрежа политика на приватност на следниов url http://www.google.com/privacy_ads.html Следење на корисниците преку стрела колаче механизми се предмет на сопствени политики за приватност на Google.

Други трети лица реклама сервери или мрежи за рекламирање, исто така, може да користи cookies за да ја пратите корисници активности на овој веб-сајт да се измери ефективноста реклама и други причини кои ќе бидат обезбедени во своите политики за приватност, овој сајт нема пристап или контрола над овие колачиња кои може да се користи од трети лица рекламни.

Собирање на лични информации
Кога ќе го посетите овој сајт, IP адреса се користи за да пристапите на овој сајт ќе бидат најавени заедно со датумите и времето на пристап. Оваа информација е чисто се користат за анализа на трендови, администрација на веб сајт, ги пратите корисници движење и прибирање на демографски иформации за внатрешна употреба. Најважно, сите снимени IP адреси не се поврзани со лични информации.

Линкови до трети лица веб-сајтови
Имаме вклучени врски на овој сајт за ваша употреба и референца. Ние не сме одговорни за политики за приватност на овие веб-сајтови. Треба да бидете свесни дека политики за приватност на овие сајтови може да се разликуваат од нашите сопствени.

Промените во оваа Изјава за приватност
Содржината на оваа изјава може да се измени во секое време, по наше.

If you have any questions regarding our privacy policy then please contact us.