Tringëllimë në veshët mjeteve juridike

Top Tinnitus Support and Help Groups in the United States Mbështetje Top tringëllimë në veshët dhe Ndihmë Grupet në Shtetet e Bashkuara

Tinitusit është ndjesi e dëgjimit një lëvizje, ose këmbanat, apo edhe fërshëllen dhe chirping ... 

What is Tinnitus and What Help is Available? Çfarë është tringëllimë në veshët dhe Çfarë Ndihmë është në dispozicion?

Tinnitus comes from the Latin word for ‘ringing’. Kjo është një auditory ... 

Lexoni më shumë postime nga kjo kategori

Tringëllimë në veshët Shpjegoi

Therapies to Help with Tinnitus Terapitë për Ndihmë me tringëllimë në veshët

Një numër i llojeve të ndryshme të terapive janë në dispozicion për të ndihmuar në menaxhimin e simptomave ... 

Alternative Medicine for Tinnitus Mjekësia alternative për tringëllimë në veshët

Një numër i ilaçe natyrore bimore dhe alternative janë duke menduar për të punuar mirë për ... 

Lexoni më shumë postime nga kjo kategori

Tringëllimë në veshët

Top Tinnitus Support and Help Groups in the United States Mbështetje Top tringëllimë në veshët dhe Ndihmë Grupet në Shtetet e Bashkuara

Tinitusit është ndjesi e dëgjimit një lëvizje, ose këmbanat, apo edhe fërshëllen dhe chirping tingëllon ku ekziston asnjë. Ka disa arsye pas kauzës së saj- ajo mund të jetë për shkak të sasive të tepërta të dyllë beshi të cilat mund të çojnë në një infeksion veshi duke shkaktuar gjendjen, apo edhe pasojat e një zhurmë me zë të lartë apo shpërthimi. Nuk janë në lidhje 50 milion të rriturit ... [Lexo më shumë]

What is Tinnitus and What Help is Available? Çfarë është tringëllimë në veshët dhe Çfarë Ndihmë është në dispozicion?

Tinnitus comes from the Latin word for ‘ringing’. Kjo është një kusht auditory ku sëmurë dëgjon zhurmë të tilla si kumbues, gumëzhimë, fishkëllimë apo edhe muzikë që nuk vjen nga një burim i jashtëm. Zhurma mund të jetë konstante ose me ndërprerje, ajo gjithashtu mund të ndryshojë në katran dhe vëllim. Shih Duke njohur shenjat dhe simptomat e tringëllimë në veshët ... [Lexo më shumë]

Distraction and Sound Techniques for Coping with Tinnitus Hequr mendjen dhe zanore Teknikat për Përballja me tringëllimë në veshët

Një nga mënyrat kryesore që njerëzit që vuajnë nga tringëllimë në veshët janë në gjendje për të përballuar me simptome është përmes hidhërimin dhe të shëndosha teknikave. Në kohë të natës simptomat e tringëllimë në veshët mund të jetë më e keqe si tinguj të duket shumë louder, e bërë të vështirë për të kaluar mendërisht jashtë dhe relaksohuni mjaftueshme për të fjetur. Një gamë e produkteve dhe teknikave janë në dispozicion që përdorim tjetër ... [Lexo më shumë]

Self Help and Techniques for Tinnitus Vetë Ndihmë dhe Teknikat për tringëllimë në veshët

Ka një numër të gjërave që ju mund të bëni për të ndihmuar të menaxhuar dhe për të reduktuar simptomat e tringëllimë në veshët: Ushtrim – të marrë stërvitje të rregullt. Ushtrimi i shumë i mirë për përmirësimin e fluksit të gjakut. Rritja e fluksit të gjakut në veshët mund të zvogëlojë simptomat e tringëllimë në veshët. Çlodhje – po aq e rëndësishme sa stërvitje të rregullt është duke marrë kohë për t'u çlodhur. Relaksimi ushtrim ... [Lexo më shumë]

Therapies to Help with Tinnitus Terapitë për Ndihmë me tringëllimë në veshët

Një numër i llojeve të ndryshme të terapive janë në dispozicion për të ndihmuar në menaxhimin e simptomave të tringëllimë në veshët. Zgjedhja një të drejtë për ju është e rëndësishme. Këtu janë disa shembuj të rëndësishëm të llojeve të terapive dispozicion: Tringëllimë në veshët terapi ri-trajnimit – Terapi tringëllimë-rikualifikim është një qasje terapeutik që efektivisht retrains rrugën truri juaj i përgjigjet ... [Lexo më shumë]

Alternative Medicine for Tinnitus Mjekësia alternative për tringëllimë në veshët

Një numër i ilaçe natyrore bimore dhe alternative janë duke menduar për të punuar mirë për lehtësimin e simptomave të tringëllimë në veshët. Njerëzit reagojnë ndryshe ndaj këtyre trajtimeve, por disa njerëz kanë gjetur ata jashtëzakonisht të dobishme. Bisedoni me mjekun tuaj para se të hyn në këtë si një kurs të veprimit. Një gamë të gjerë të mjeteve juridike bimor duke përdorur ekstrakte të bimëve të fuqishëm dhe ... [Lexo më shumë]

Treating the Underlying Cause of Tinnitus Trajtuar shkaku themelor i tringëllimë në veshët

Ka mënyra të shumta rekomanduara të menaxhimit simptomat e tringëllimë në veshët. Megjithatë, si Tinitusit është një gjendje e shkaktuar nga diçka tjetër, më tepër se një çrregullim në vetvete, ky seksion shqyrton trajtimin shkaku themelor i tringëllimë në veshët. Tringëllimë në veshët e shkaktuar nga një ndërtuar-së dyllë beshi mund të lehtësohet përmes përdorimit të bar me pika për veshë apo ujitje të veshit. Ujitjes veshit ... [Lexo më shumë]

Lexoni më shumë postime nga kjo kategori