Privacy Policy


Privacy juaj
Privacy juaj është i rëndësishëm për ne. Për të mirë të mbrojtur privatësinë tuaj ne ofrojnë këtë njoftim duke shpjeguar praktikave online informacionit dhe zgjedhjet ju mund të bëni në lidhje me mënyrën e informacionit tuaj është mbledhur dhe përdorur. Për të bërë këtë njoftim lehtë për të gjetur, ne kemi bërë atë në dispozicion në faqen tonë dhe në çdo pikë ku mund të kërkohet informacion personalisht të identifikueshme.

Google Adsense dhe turrje cookie DoubleClick
Google, si një shitës shpallje palës së tretë, përdor cookies për të shërbyer reklama në këtë faqe. Përdorimi i cookies Dart nga Google mundëson atyre që të shërbejë reklamat për vizitorët që janë të bazuara në vizitat e tyre në këtë faqe interneti, si dhe vende të tjera në internet.

Të zgjedhin nga cookies Dart ju mund të vizitoni Google ad dhe përmbajtjen e rrjetit privacy policy në vijim url http://www.google.com/privacy_ads.html Ndjekja e përdoruesve nëpërmjet mekanizmave të turrje cookie janë subjekt i politikave të Google privacy.

Tjetër Palës së Tretë servers ad apo rrjetet ad gjithashtu mund të përdorin cookies për të ndjekur aktivitetet e përdoruesit në këtë faqe interneti për të matur efektivitetin konkursit dhe arsyet tjera që do të ofrohen në politikat e tyre privacy, kjo faqe nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookies që mund të përdoret nga palë të treta reklamuesit.

Mbledhja e Informacionit Personal
Kur vizituar këtë faqe, Adresa IP përdoret për të hyrë në faqe do të regjistrohet së bashku me datat dhe kohët e aksesit. Ky informacion është përdorur thjesht për të analizuar trendet, administruar vendin, të ndjekur përdoruesit e lëvizjes dhe të mbledhë informacion të gjerë demografike për përdorim të brendshëm. Më e rëndësishmja, çdo adresa IP të regjistruara nuk janë të lidhura me personalisht të identifikueshme.

Links të palës së tretë Websites
Ne kemi përfshirë lidhjet në këtë faqe për përdorimin tuaj dhe referencë. Ne nuk jemi përgjegjës për politikat e intimitetit në këto faqet e internetit. Ju duhet të jenë të vetëdijshëm se politikat e intimitetit nga këto vende mund të ndryshojnë nga tonat.

Ndryshimet në këtë Deklaratë e Drejta
Përmbajtja e kësaj deklarate mund të ndryshohet në çdo kohë, sipas gjykimit tonë.

If you have any questions regarding our privacy policy then please contact us.