Të jetosh me efektet e tringëllimë në veshët

Edhe pse Tinitusit nuk është një gjendje kërcënuese për jetën, efektet në një cilësi të personave të jetës mund të shkojnë nga butë irrituese për të shkaktuar probleme të mëdha me çdo ditë jetesës. Shkaku i tringëllimë në veshët do të masë të madhe të përcaktojë aftësinë e personit për të menaxhuar simptomat. Kjo do të ndikojë edhe ashpërsia e simptomave tringëllimë dhe gjatësinë e kohës personi të përjetojnë simptoma. Disa nga efektet kryesore të gjendjes janë ekzaminuar këtu.

Punë – tringëllimë në veshët e rëndë mund të shkaktojë probleme të mëdha me përqendrim në punë të tilla si të qenit në gjendje për të dëgjuar në mbledhjet dhe të ndjekin biseda

Siguri – Problemet mund të lindin në një mjedis pune rreth dëgjuar sinjale paralajmëruese ose makina të meta. Ajo gjithashtu mund të jetë një çështje në të përditshme të jetojnë të tilla si kalimi i rrugëve.

Shkollë -Tinitusit nuk është i kufizuar për të rriturit – Fëmijët mund të përjetojnë simptoma që mund të bëjë të vështirë prej tyre për të dëgjuar atë që është thënë në klasë dhe mund të çojë në mungesën e përqendrimit të cilat nga ana potencialisht mund të çojë në disruptiveness.

Jeta Sociale – pas një bisede në një parti apo në një natë jashtë, ose edhe të paturit e një vakt ose duke shkuar në kinema mund të jetë më e vështirë për njerëzit.

Gjumë – Tringëllimë në veshët mund të ketë një të ndikojë dëmshëm në gjumë si zhurma intensifikon në qetësi duke e bërë të vështirë për të bjerë në gjumë. Mungesa e gjumit pastaj shkakton probleme me koncentrim dhe nervozizëm.

Relationships – Tringëllimë në veshët mund të çojë në çështjet me komunikimin me partnerin dhe mungesa e perceptuar e ndjeshmëri nga personi përjeton simptomet. I sëmurë mund të bëhet i mërzitur në mungesë të të kuptuarit të tjerët mund të tregojnë drejt gjendjen dhe mund të fillojnë të ndjehen të izoluar.

Ankthi dhe depresioni – më i rëndë simptomat e tringëllimë në veshët janë, më shumë të ngjarë që ju të ndiheni të shqetësuar dhe në depresion, që të bëhet nervoz dhe keni probleme me koncentrim dhe gjumi. Stresi dhe ankthi përkeqësojnë simptomat dhe për këtë arsye ju mund të bëhen të bllokuar në një cikël të bërë simptomat më keq.

Këto janë disa aspekte të jetës që Tinitusit mund të ndikojnë. Simptomat mund të jetë shumë e rëndë për disa njerëz si për të bërë efekte të mëdha negative dhe madje të shkaktojë personi të ndjehen vetëvrasjeje. Ajo është e ka qenë sugjeruar se arsyeja e famshme piktori Vincent Van Gogh preu veshin e tij ishte sepse ai ishte i shtyrë i çmendur nga tringëllimë në veshët.

Faleminderit për të lexuar këtë artikull, ky website mbështet një produkt i quajtur tringëllimë në veshët Miracle cila ka informacion të mëtejshëm të madh në lidhje me ndihmën për tringëllimë në veshët dhe për të gjetur më shumë kliko këtu: Tringëllimë në veshët Miracle

Comments