Trajtuar shkaku themelor i tringëllimë në veshët

Ka mënyra të shumta rekomanduara të menaxhimit simptomat e tringëllimë në veshët. Megjithatë, si Tinitusit është një gjendje e shkaktuar nga diçka tjetër, më tepër se një çrregullim në vetvete, ky seksion shqyrton trajtimin shkaku themelor i tringëllimë në veshët.

Tringëllimë në veshët e shkaktuar nga një ndërtuar-së dyllë beshi mund të lehtësohet përmes përdorimit të bar me pika për veshë apo ujitje të veshit. Ujitjes Ear përfshin përdorimin e një rrjedhje të pressurized ujë për të hequr dyllë beshi.

Lodhje për të dëgjuar bën simptomat e tringëllimë në veshët më keq, prandaj trajtimin e humbje të dëgjimit përmes përshtatshëm një aparat dëgjimi për shembull jo vetëm që do të ju ndihmojë që të dëgjoni më mirë, por duhet gjithashtu të zvogëlojë simptomat e tringëllimë në veshët.

Kirurgji – shumica e njerëzve nuk do të kenë nevojë kirurgji për trajtimin tringëllimë në veshët. Megjithatë, nëse tinitus është shkaktuar nga një problem fizik, për shembull, një tumor pranë veshit tuaj, Kirurgu juaj mund të rekomandojë duke hequr tumor.

Mjekët mund të jenë në gjendje të përshkruajnë ilaçet për të trajtuar shkaku themelor i tringëllimë në veshët, për shembull antibiotikët mund të jetë e përshkruar për një infeksion veshi.

Trajtimi për faktorë të tillë si ankthi dhe depresioni që përkeqësojnë simptomat e tringëllimë në veshët mund të ndihmojnë të lehtësuar gjendjen tuaj.

Tensioni i lartë i gjakut mund të menaxhohet nga ndryshime në dietë dhe ilaçe.

Faleminderit për të lexuar këtë artikull, ky website mbështet një produkt i quajtur tringëllimë në veshët Miracle cila ka informacion të mëtejshëm të madh në lidhje me ndihmën për tringëllimë në veshët dhe për të gjetur më shumë kliko këtu: Tringëllimë në veshët Miracle

Comments