Mbështetje Top tringëllimë në veshët dhe Ndihmë Grupet në Shtetet e Bashkuara

Tinitusit është ndjesi e dëgjimit një lëvizje, ose këmbanat, apo edhe fërshëllen dhe chirping tingëllon ku ekziston asnjë. Ka disa arsye pas kauzës së saj- ajo mund të jetë për shkak të sasive të tepërta të dyllë beshi të cilat mund të çojnë në një infeksion veshi duke shkaktuar gjendjen, apo edhe pasojat e një zhurmë me zë të lartë apo shpërthimi. Nuk janë në lidhje 50 milion të rritur dhe fëmijë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës vetëm të cilët përballen me këtë problem. Gjendje mund të përkeqësohet me kalimin e kohës nëse nuk trajtohet. Grupe mbeshtetese mund të provojë të jetë veçanërisht e dobishme për të ndihmuar një marrëveshje me tringëllimë në veshët.

Mbështetje Social Grupet
Media Sociale është konsideruar një nga platformat më të dobishme për të gjitha llojet e arsyeve, duke përfshirë edhe grupet mbështetëse. Ata që vuajnë nga tringëllimë në veshët janë gjithmonë në vëzhgim për dikë që mund të ndihmojë ata në anyway, dhe çfarë mund të jetë më i përshtatshëm se për të gjetur një në platforma si Facebook? Facebook është një platformë e cila është përdorur nga miliona në mbarë botën dhe vazhdon të zgjerohet në drejtim të përdoruesit çdo ditë. Në një platformë të tillë, ju mund të gjeni mbështetjen e grupeve të tilla si Tringëllimë në veshët Group Mbështetje. Ky grup mbështetje është krijuar nga Shkencave Vita, një kompani me bazë në New York e cila ndihmon të lehtësuar simptomat e tringëllimë në veshët përmes formulave natyrore dhe produktet e.

Ju gjithashtu mund të gjeni shumë grupe ku individët ndajnë atë që ata janë duke kaluar, si dhe zgjidhjet që ata u përpoqën për të trajtuar gjendjen në grupin e facebook TinnitusSufferers. Nëse jeni duke kërkuar për grupe të tjera mbështetëse të cilat janë afër lagjen tuaj lokal, ju mund të gjeni lehtësisht ato me ndihmën e ATA-së (Shoqata Amerikane e tringëllimë në veshët) ndihmë. Ju mund të gjeni një listë të grupeve më të mira mbështetëse në afërsi tuaj në faqen e internetit, ATA Grupet Mbështetje.

Shoqata Amerikane e tringëllimë në veshët
Shoqata Amerikane Tinitusit u formua për herë të parë në 1971 nga Jack A. Vernon, një njeri që vuante nga vetë tringëllimë në veshët dhe menaxhuar për të trajtuar me sukses atë. Ai pastaj filloi të trajtuar Dr Charles i cili ishte duke luftuar me të njëjtën çështje. Dy forcat e bashkuara, duke filluar ATA me qëllim të gjetjes rrënjë të shkaktojë tringëllimë në veshët zbuluar një zgjidhje të përhershme për atë.

ATA është një nga shoqatat më të mëdha të cilat sjellja hulumtim për tringëllimë në veshët individët e prekur së bashku me gjetjen e zgjidhjes për të ndihmuar ata të jetojnë një jetë normale me aftësi të dëgjimit të përsosur. ATA zhvillon mbledhjen e fondeve dhe të ndërgjegjësimit të shumta programe për të luftuar gjendjen. Në 2012, një manual me emrin e “Si të Manage tringëllimë në veshët tuaj: Një hap-pas-hapi Libër pune” u shpërndanë si një pjesë e “Progressive Program Menaxhimi tringëllimë në veshët” në mënyrë që të ndihmojë ata që vuajnë nga tringëllimë në veshët. Manual tregon atyre se si për të identifikuar nivelin e tyre të tringëllimë në veshët dhe si të përdorin tingëllojë vetë për të ndihmuar ata të kërkojë lehtësim nga dhimbjet. Ka pasur edhe shumë programe në radio dhe transmetimet nga ATA në nivel kombëtar. Ju mund të kontaktoni ata direkt në lidhje me shqetësimet tuaja në ATA.

Faleminderit për të lexuar këtë artikull, ky website mbështet një produkt i quajtur tringëllimë në veshët Miracle cila ka informacion të mëtejshëm të madh në lidhje me ndihmën për tringëllimë në veshët dhe për të gjetur më shumë kliko këtu: Tringëllimë në veshët Miracle

Comments