Mjekësia alternative për tringëllimë në veshët

February 11, 2015 nga  
Paraqitur sipas Tringëllimë në veshët, Tringëllimë në veshët Shpjegoi

Një numër i ilaçe natyrore bimore dhe alternative janë duke menduar për të punuar mirë për lehtësimin e simptomave të tringëllimë në veshët. Njerëzit reagojnë ndryshe ndaj këtyre trajtimeve, por disa njerëz kanë gjetur ata jashtëzakonisht të dobishme. Bisedoni me mjekun tuaj para se të hyn në këtë si një kurs të veprimit.

Një gamë të gjerë të mjeteve juridike bimor duke përdorur ekstrakte të bimëve të fuqishëm dhe përbërësit homeopatik janë zhvilluar, një mostër e vogël e tyre janë përshkruar më poshtë:

Mjetet juridike popullore bimor dhe homeopatik dhe trajtimet alternative përfshijnë:

  • Ginko Bilboa – Ilaç bimor xhinko Biloba ka qenë i lidhur fort me lehtësimin simptomat e tringëllimë në veshët, edhe pse disa studime shkencore sugjerojnë se ajo nuk mund të punojnë ndonjë më të mirë se një placebo. Xhinko Biloba është menduar për të përmirësuar qarkullimin në trupin e sipërme, veçanërisht kokë dhe qafë dhe kështu është përshkruar shpesh për problemet e qarkullimit të gjakut. Ajo punon duke rritur rrjedhjen e gjakut të oksigjenuar në organe të ndryshme duke përfshirë të trurit. Ku tringëllimë në veshët është shkaktuar nga probleme me rrjedhjen e dobët të gjakut në veshët, ky ilaç mund të jetë shumë e dobishme në sigurimin e ndihmave përmes përmirësimit të qarkullimit të gjakut.
  • Seasame – Një barishte menduar që do të përdoret për të lehtësuar simptomat tringëllimë në veshët si dhe vizionin e paqartë.
  • Oksid Acid – Kjo është një bimë controversially është menduar që të dy të shkaktojë dhe të lehtësojë simptomat e tringëllimë në veshët. Kur prekje bimë është menduar për të manifestuar simptomat e tringëllimë në veshët. Megjithatë, kur të përziera në një ilaç homeopatik besohet për të reduktuar intensitetin e disa nga lëshojnë zë të lartë që lidhen me tringëllimë në veshët.
  • Mëtrik Vogël – përdorur për të reduktuar tringëllimë në veshët dhe sëmundje Meniere
  • Plotësuese ushqimore dhe vitamina – Gjithashtu obligim për rritjen e qarkullimit të gjakut dhe lehtësimin e simptomave të tringëllimë në veshët.
  • Aromatherapy – vajra të tilla si limon dhe trëndafil janë gjetur të jenë të dobishme në rritjen e qarkullimit të gjakut
  • Ushqim dhe pije – ushqime që përmbajnë zink në të tilla si spinaq, hudhër, molle musht uthull janë të listuara si burimet kryesore të ushqimit dhe pije të cilat ndihmojnë për të lehtësuar simptomat e tringëllimë në veshët

Faleminderit për të lexuar këtë artikull, ky website mbështet një produkt i quajtur tringëllimë në veshët Miracle cila ka informacion të mëtejshëm të madh në lidhje me ndihmën për tringëllimë në veshët dhe për të gjetur më shumë kliko këtu: Tringëllimë në veshët Miracle

Comments