Vetë Ndihmë dhe Teknikat për tringëllimë në veshët

Ka një numër të gjërave që ju mund të bëni për të ndihmuar të menaxhuar dhe për të reduktuar simptomat e tringëllimë në veshët:

Ushtrim – të marrë stërvitje të rregullt. Ushtrimi i shumë i mirë për përmirësimin e fluksit të gjakut. Rritja e fluksit të gjakut në veshët mund të zvogëlojë simptomat e tringëllimë në veshët.

Çlodhje – po aq e rëndësishme sa stërvitje të rregullt është duke marrë kohë për t'u çlodhur. Ushtrimet e relaksimit të tilla si yoga, tai chi dhe puna meditim veçanërisht mirë.

Rregullo nivelin e zhurmës – të mbajë një nivel të ulët të zhurmës në prapavijë të tilla si një dritare të hapur apo e lënë radion në. Shmangni zhurma e tepruar e cila e bën më keq tringëllimë në veshët, përdorni priza vesh për shembull në qoftë se ju jeni në një mjedis të zhurmshme ose duke bërë diçka të tillë si kositje lëndinë.

Zhvilloni modele të mira gjumi – Alter rutinë e përditshme për të siguruar që ju të merrni mjaft gjumë. Sigurohuni gjumi juaj është i errët dhe i qetë dhe që ju të shkoni në shtrat të relaksuar dhe të lodhur.

Permiresimi dietën tuaj – Reduktimi sheqer dhe yndyrë në dietën tuaj me ndihmë me simptomat e tringëllimë në veshët. Është e rekomanduar që ju të hani shumë fruta dhe perime dhe ushqime proteinike të lartë të tilla si peshk dhe mish pule.

Vitaminat dhe mineralet – një numër i vitaminave (Një, B, C dhe E), zink, hudhër, leshterik dhe detit perime janë gjetur gjithashtu të jetë shumë i dobishëm në reduktimin e efekteve të tringëllimë në veshët.

Shmangni kafeinë dhe pirjen e duhanit – të dy caffeine dhe pirja e duhanit janë gjetur të përkeqësojnë simptomat e tringëllimë në veshët, reduktimin e futje e këto mund të reduktojë ndjeshëm simptomat.

Mjekim shqyrtim – në qoftë se ju jeni duke marrë ilaçe për një tjetër kusht, është e mundur që kjo mund të jetë bërë simptomat e tringëllimë në veshët më të keqe. Bisedoni me mjekun tuaj për lidhjen mes ilaçeve tuaj dhe tringëllimë në veshët, ajo mund të jetë se ju dhe mjeku juaj duhet të marrin në konsideratë mjekim alternativ.

Ulja e nivelit të stresit dhe ankthit – stresi dhe ankthi janë të ngjarë të bëjë simptomat e punës tringëllimë në veshët. Është e rëndësishme për të reduktuar nivelet e stresit dhe ankthit, teknika meditimi ose këshillim mund të ju ndihmojë me këtë.

Duke u lidhur me sufferers tringëllimë në veshët e tjera – vetë-ndihmë Grupet janë në dispozicion në shumë komunitete dhe grupe mbështetëse online janë një mënyrë shumë të dobishme e shkëmbimit të informacionit dhe përballimin teknika. Grupet për vetë ndihmë të promovuar një ndjenjë e shpresës dhe të kontrollit dhe të ndaluar ndjenjën se disa sufferers përvojë që ata janë të vetëm në gjendjen e tyre.

Hulumtim – teknika të ndryshme dhe mënyrat e përballimit me tringëllimë në veshët punojnë më mirë për njerëz të ndryshëm. Studim produkte të ndryshme, Terapitë, teknikat dhe mjetet juridike në dispozicion për të trajtuar simptomat e tringëllimë në veshët dhe për të zbuluar se çfarë punon më mirë për ju.

Faleminderit për të lexuar këtë artikull, ky website mbështet një produkt i quajtur tringëllimë në veshët Miracle cila ka informacion të mëtejshëm të madh në lidhje me ndihmën për tringëllimë në veshët dhe për të gjetur më shumë kliko këtu: Tringëllimë në veshët Miracle

Comments